Închiriere auto cu șofer

obține confortul de a ajunge ușor și sigur la destinație fără obligațiile ce survin din postura de șofer!

Închiriere mașină cu șofer

Nu e un lux, ci deseori o necesitate. Iar dacă e un lux, atunci te asigurăm că te vei bucura de el pe deplin: confortul de a ajunge la orice destinație cu mașina, debarasându-te de obligațiile ce survin șoferului, este inegalabil.

Serviciile unui șofer profesionist, îmbinate cu expertiza ZoomRent în ceea ce privește serviciile de transport, atât pentru persoane fizice, cât și pentru companii, s-au cristalizat în serviciul de închirieri auto cu șofer, deseori soluția optimă pentru mobilitate excelentă.

AVANTAJE ÎNCHIRIERE MAȘINĂ CU ȘOFER

  • Economie de timp: timpul este cea mai scumpă resursă astăzi, iar cel petrecut în trafic, ca șofer, este, statistic vorbind, o pierdere valoroasă de resurse (fie financiare, fie ce țin pur și simplu de confort psihic). O mașină cu șofer te scutește de timpii morți din trafic, permițându-ți să-i valorifici îndreptându-ți atenția spre lucruri și activități cu adevărat productive.
  • Efort financiar minim: o taxă extra adăugată închirierii mașinii propriu-zise te va scuti de alte costuri ce pot surveni din întârzieri, lipsă de informații legate de rute sau alte inconveniente ce trebuie manageriate de către șofer.
  • Confort ridicat: prezența unui șofer îți permite să folosești mașina închiriată ca pe un serviciu normal de taxi, ce te așteaptă întotdeauna la locul și ora stabilită, lăsând deoparte orice alte chestiuni administrative, problema locurilor de parcare, a blocajelor în trafic etc.

Când poți să închiriezi o mașină cu șofer?

pentru transfer aeroport pentru evenimente speciale
pentru întreaga perioadă de ședere pentru curse lungi, între orașe

Contactează-ne acum pentru mai multe detalii despre serviciul de închirieri pe termen lung pentru companii!

Whatsapp
Apelare