ÎNCHIRIERE PE TERMEN LUNG

soluția optimă pentru companii mici și mijlocii care au nevoie de un surplus de flotă pentru perioade determinate

ÎNCHIRIERI MAȘINI PE TERMEN LUNGPerioadele în care companiile mici și mijlocii au nevoie de un surplus de flotă nu justifică o investiție permanentă, achiziția de mașini sau leasing.

Închirierea pe termen lung este soluția eficientă, modernă și testată, după modelul occidental, care minimizează costurile și eforturile de logistică ale companiei, oferind beneficiul final: un surplus de mașini gata să fie folosite!

AVANTAJE ÎNCHIRIERE PE TERMEN LUNG

  • Fără grad de îndatorare: contractul de închiriere pe termen lung nu are niciun impact asupra gradului de îndatorare, resursele financiare putând fi alocate dezvoltării și investițiilor viitoare.
  • Efort financiar minim: un contract de închiriere pe termen lung nu necesită avans și nici plata altor taxe: de mediu, de înmatriculare sau impozite la început
  • Deductibilitate fiscală: pentru orice companie, chiria este integral deductibilă la momentul inregistrării în contabilitate.
  • Fără eforturi logistice și de contabilitate: relația cu service-urile, asiguratorii sau instituțiile statului, precum și costurile asociate, sunt preluate de către ZoomRent.
  • Reducerea costurilor aferente utilizării autovehiculelor: indiferent dacă autoturismele închiriate pe termen lung sunt utilizate în interesul companiei, în scop propriu sau ca parte a pachetului salarial, tot ceea ce tine de mentenanța mașinii, inspecțiile periodice sau asigurări, sunt stipulate prin contract ca obligație a ZoomRent!

Contactează-ne acum pentru mai multe detalii despre serviciul de închirieri pe termen lung pentru companii!

Whatsapp
Apelare