Informatii Utile

Incepem prin a iti multumi ca te afli aici:

Mai jos vei gasi unele dintre cele mai importante detalii pe care trebuie sa le stii atunci cand vrei sa inchiriezi o masina.

Pentru a primi o oferta de inchiriere masina, singurele detalii de care avem nevoie sunt:

Data si ora de preluare a masinii precum si data si ora de predare a masinii!

Avand aceste detalii, colegii nostri iti vor putea transmite modelele auto disponibile pentru perioada aleasa si costul total al serviciului de inchiriere pentru perioada dorita.

Inchiriere fara garantie:

Prin pachetele ce includ asigurare SCDW, poti inchiria o masina fara sa blochezi depozit sau garantie. Aceasta oferta este valabila pentru anumite modele auto din clasa mica si medie.

Pentru ca ne dorim sa oferim un serviciu simplu, flexibil si rapid, livrarea masinilor se face non stop chiar in aeroport Otopeni, in fata terminalului Sosiri!

Bineinteles, daca doriti sa incheiati formalitatile la sediul nostru, colegii nostri va vor astepta intotdeauna cu o cafea buna!

Plata serviciului de inchiriere auto se efectueaza in momentul preluarii masinii! Nu percepem nicio plata in avans! In acest mod, ne asiguram ca oferim transparenta si flexibilitate maxima.

Pe tot parcursul perioadei de inchiriere, unul din consultantii nostri iti va sta non stop la dispozitie daca apar intrebari in ceea ce priveste masina, legislatia rutiera, eventuale probleme.

Pentru orice alta intrebare sau informatie ne poti suna sau scrie chiar acum iar solicitarile tale vor fi rezolvate in timp real de unul dintre consultantii nostri!

Whatsapp
Apelare